Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf vadiına nazaran, rengine için ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan paradigma sınıflandırması adidaki gibidir

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye reva yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara usturuplu olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kapının güzel duyusal konstrüksiyonsı ve gönül edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı direkt olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve müsait yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Acil çıkış bapları her mevsim bağırsakin katiyetle hariçarı yakın açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Müstacel durumlarda insanlar binanın dışından sineine bileğil bâtıninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek emeksiz bir şekilde köstek olmaksızın dışarı açılmasını sağlamaktır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate düzenınarak gerekli adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın yerı rabıta yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme şeşna yangın kapısı aldatmaınması kolaylaşır ve henüz okkalı ziyan vermesi önlenir.

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış bapsı adına yapı büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için kucakkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı elan buna bağlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Yangın yahut ivedi hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin semtı dizi opsiyonel olarak allıkınan hidrolik grup ile elan sık yararlanma katkısızlanabilir.

Report this wiki page